به گزارش خبرگزاری مهر، متولد دهم اردیبهشت سال ۱۳۷۱ شهر اراک است. انس با قرآن در بین تمامی اعضای خانواده بخش مهمی از زندگی روزانه آنها به شمار می آید . در خانواده ایی که پدر هر روز صبح قرآن را با صدای خوش می خواند ، خواهرش مشغول حفظ قرآن است و به همراه برادرانش در کلاسهای مهد قرآن شرکت می کنند .
«سعیدی» نشان این خانواده سعادتمند قرآنی است که نه تنها در شهرستان اراک بلکه در استان مرکزی بخاطر همت در امر توسعه و فعالیت های آموزشی حفظ و یا کسب مقامات ممتاز در عرصه های مختلف قرآنی شهره هستند .
مرتضی سعیدی حافظ کل قرآن مهد قرآن استان مرکزی، شهرستان اراک چهارمین عضو این خانواده موفق است . وی در آزمون سراسری حفظ کل قرآن بهمراه ترجمه و تدبر «ترنم وحی» ویژه حافظان کل عضو مؤسسه مهد قرآن سراسر کشور از جمله حافظ کل ممتاز بخش برادران معرفی شد.
وی دارای مدرک کارشناسی علوم قرآن و حدیث بوده و در آموزش و پرورش به عنوان معلم قرآن مشغول به کار است.
آشنایی با مهد قرآن
وی درباره آشنایی اش با مهد قرآن گفت: برادر بنده از سال ۷۶ دفتر مهدقرآن در شهر اراک را تاسیس نمود و از همان سالهای اول در کلاس آموزش ایشان مشغول فراگیری حفظ قرآن شدم.
فعالیت های قرآنی
وی ادامه داد: از سال ۸۷ آموزش جامع قرآن شامل قرائت، حفظ و مفاهیم قرآن را برای عموم علاقمندان در مراکز دولتی (مدارس) مراکز مردم نهاد (مساجد و موسسات) تدریس می کنم .
موفقیت های شاخص در مسابقات قرآنی
وی افزود: بحمدلله از سال ۸۰ وارد مقوله مسابقات قرآن شدم و در اوایل رتبه های دوم و سوم شهرستان را کسب میکردم و در ادامه از سال ۸۶ رتبه ممتاز در مسابقات کشوری که از جمله در سال ۸۷ رتبه سوم مسابقات ترتیل سازمان اوقاف را کسب کردم و بعد از آن چندین رتبه در مسابقات مختلف کشوری در رشته حفظ قرآن کریم کسب کرده ام مانند :
مقام اول مسابقات بسیج
مقام اول مسابقات مدهامتان
مقام اول مسابقات کارکنان دولت
مقام اول مسابقات دارالقرآن امام علی(ع)
مقام اول مسابقات دانش آموزی
وی در مورد برگزاری آزمون «ترنم وحی» گفت: آزمون «ترنم وحی» بسیار خوب و عالی و یک عامل انگیزشی موثر برای حافظان قرآن عضو موسسه مهدقرآن میباشد. از دیگر امتیازات این است که حافظان کل با تسلط نسبی و تمرین جرأت می کنند در آزمون کتبی و شفاهی «ترنم وحی» شرکت نمایند و با کسب حدنصاب نمره گواهینامه قبولی و هدیه خود را دریافت مینمایند . اما در مسابقات تنها افرادی انگیزه شرکت دارند که دارای تسلط بالا در امر محفوظات، صوت و لحن باشند و بقیه که از تسلط کمتر برخوردار هستند معمولاً در مسابقات شرکت نمی کنند و پس از چند بار که مقام نیاوردند و تشویق نشوند دلسرد شده و بعضاً همان تسلط نسبی آنها هم در حفظ قرآن از بین می رود.
وی در پایان گفت: حفظ قرآن برکات بسیاری دارد که قطعا هر کسی که پا در این عرصه گذاشته باشد برکات آن را در زندگی خود دیده است و بنده نیز بحمدلله به همین شکل برکات زیادی در زندگی از حفظ قرآن نصیبم شده و از این باب خدا را بسیار شاکرم که بر من منت نهاد و حفظ قرآن را به من عطا نمود . از جمله اشتغال،ازدواج،تحصیل،روابط اجتماعی و ذره ذره زندگی بنده که زیر سایه لطف و تفضل خدای متعال و برکات قرآن کریم بوده است.


نظر شما